Katon korjaus Myrskylä

Katon korjaus Myrskylä, luotettava palvelumme kunnostaa kattosi taidon ja kokemuksen turvin. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan kattavampia kunnostustoimia, kuten talven lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Toteutamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Hoidamme tyylillä niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelualueeseemme sisältyy Myrskylän ohessa muukin Uusimaa; Porvoo, Pukkila, Askola, Loviisa ja Lapinjärvi. Toteutamme paikkaukset ammattiottein ja ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä tukevat rakenteiden terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Myrskylässä!

Huopakaton korjaus Myrskylä – paikkaamme vauriot pienistä suuriin

Huopakaton korjaus Myrskylä, varmistamme katollesi vesitiiveyden ja parhaan käyttövarmuuden. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan mittaan esimerkiksi katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kermeihin voi ilmestyä repeämiä, painumia, vekkejä, reikiä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä. Liitoksia jäytävät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs valitettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa muilta osin.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen palvelumme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katollesi. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Myrskylässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Myrskylä, tukemassa kattosi toimintakykyä

Peltikaton korjaus Myrskylä – kunnostamme peltien reiät ja ruostekohdat kokenein ammattiottein. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu katto voi kuitenkin kärsiä vuoto- ja tiiveysongelmista, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai ehkäpä katon ovat äkisti rikkoneet myrsky- tai lumivauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Myrskylässä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan kestävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Myrskylä, meiltä löytyy katolle kokeneet ammattiosaajat

Tiilikaton korjaus Myrskylä – taitavat tekijämme paikkaavat kattosi harjalta räystäille saakka. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä pureutuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat vaikeutensa aiheuttaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Halkeamien kautta vesi päätyy katteen alle lahottamaan ruodelautoja, ja aikaa myöten tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylässä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Myrskylässä viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä, jotta ruopunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä – tuloksena toimiva ja hyvinvoiva katto

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä, palkintona saat tiiviin ja terveen yläpohjan, kun jätät työt pätevien tekijöidemme huoleksi. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin paikkaukset täydellä ammattitaidolla – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta paljastuu lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme taidolla ja tarkkuudella tällaisetkin vaativat täsmätyöt. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylässä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus parantaa läpivientien haastekohdat

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus huolehtii kattosi takaisin tiiviiksi, kun laitat asialle ansioituneen laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle pätevät kattoasiantuntijamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot samoin kuin läpivientien tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!