Katon korjaus Kerava

Katon korjaus Kerava, kokeneet ammattilaisemme paikkaavat ja vahvistavat kattosi terveyttä ja turvaa. Korjaustarve tulee vastaan jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja reikäiset rännit, revennyt tai roikkuva aluskate sekä puutteellinen ilmanvaihto rakenteissa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat ajan mittaan monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten sammal, lika, lehtiroska, kosteus sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai kattavampaa rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, aluskatteen ja läpivientien tiivistykset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Keravan ohella muukin Uusimaa; Vantaa, Tuusula, Järvenpää, Sipoo sekä Pornainen. Palvelemme korjauksissa laatutuottein sekä vahvalla ammattitaidolla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa sekä edistää koko talon terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Keravalla!

Huopakaton korjaus Kerava – hoidamme laadulla kaikenkokoiset paikkaukset

Huopakaton korjaus Kerava, meiltä saat sujuvat ja asiantuntevat paikkaukset kaikentyyppisiin kohteisiin. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään vaikkapa myrskyvahingot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Arkisempiin huopakaton uhkiin kuuluvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat voivat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, joten yksilöllinen palvelumme varmistaa katollesi parhaan mahdollisen tuloksen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Keravalla tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Kerava, pitämässä kattosi käyttövarmuutta yllä

Peltikaton korjaus Kerava – paikkaamme pitävästi katepinnan vauriot, kuten reiät ja ruostekohdat. Korroosio valtaa herkästi etenkin hoitamatta jätetyt pellit. Myös hyvin huollettu peltikatto voi kuitenkin kärsiä vuoto- ja tiiveysongelmista, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai kenties kattoon ovat päässeet käsiksi myrskyn aiheuttamat vahingot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Keravalla aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kerava – meiltä löytyy kokemus ja ammattitaito paikkauksiin

Tiilikaton korjaus Kerava, tyylikäs ja pitävä kunnostus hoituu pätevien ammattilaistemme toimesta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve on kuitenkin tulosta arkisista ympäristön rasituksista, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvä tiilikatto myös murentuu hiljalleen pakkasrapautumisen myötä, kun katteen sitoma kosteus säänvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tarkistaa myös aluskatteen tilanne. Siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla toteutetaan tyylillä kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että paikkauksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, samoin rakenteiden lahovauriopaikkaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta rapautunut kate pystyy jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava, kunnostus tukee talon rakenteiden turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava – varmaotteiset osaajamme huolehtivat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, johtuu se tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Kenties limitykset ja tiivistykset saumojen kohdalla on toteutettu riittämättömästi, tai sitten aluskatteen ylösnostoista puuttuu asianmukaiset läpivientikappaleet. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat kunnostukset taidolla – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy kastuneita villoja tai eristämättömiä ilmanvaihtoputkia, hoidamme sujuvin ja osaavin ottein tällaisetkin epäkohdat kuntoon. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus säästää aikaa, rahaa sekä kattoa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus kohentaa kattosi toimintakykyä, kun laitat asialle laatuvarmat ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Keravalla, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Keravalla – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!