Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo – katon paikkaukset ja tiivistykset hoituvat meiltä tyylipuhtaasti ja kattavalla ammattitaidolla.  Korjaustarve tulee vastaan jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Katon haasteet voivat konkretisoitua monessakin muodossa; vuoto-ongelmina, mekaanisina vaurioina tai muina epäkohtina toimivuudessa. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa nakertavat vuosien mittaan monenlaiset ulkoiset rasitukset, kuten sammal, siitepöly, kosteus, lika sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Puutteellinen tai olematon kattohuolto saattaa osaltaan pahentaa tilannetta, ja toisinaan ongelmat juontavat juurensa jopa alkuperäisen asennuksen virheisiin. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, sillä siihen voivat iskeä äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja kattoon tuli reikä.

Kattopalvelultamme saat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa. Toteutamme niin yksittäisen kattovuodon paikkaukset kuin myrskyvaurioiden korjauksetkin. Repertuaariimme kuuluvat jiirityöt sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin aluskatteen ja läpivientien korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Kunnostamme katot esimerkiksi omakotitalojen, autotallien, kesämökkien ja piharakennusten osalta, ja samaten suoritamme katon korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Suoritamme korjaukset siististi ja sujuvasti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu Espoon ohessa muukin Uusimaa; Nurmijärvi, Vihti, Kirkkonummi, Kauniainen, Helsinki ja Vantaa. Kunnostukset säästävät isommilta remonteilta sekä turvaavat talosi terveyden – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Espoossa!

Huopakaton korjaus Espoo, kokonaisvaltainen kunnostus kattosi parhaaksi

Huopakaton korjaus Espoo – paikkaus edistää kattosi toimintakykyä, kun annat työt pätevien osaajiemme käsiin. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarpeesta kertovat yleensä katepinnan muutokset. Ikääntyminen ja auringon uv-säteily saavat kattohuovat vähitellen kuivumaan, jolloin kermeihin syntyy reikiä, repeämiä, halkeamia, kulumia ja kupruja. Erilaiset mekaaniset sekä kemialliset rasitukset kuluttavat pinnasta sirotteen, jonka alta paljastuva bitumi joutuu tällöin vaurioille alttiiksi. Huopakatto tai palahuopakatto vuotaa tyypillisesti saumojen ja jiirien kohdalta, sillä sammaleen juuret sekä lumikuorma iskevät etenkin juuri liitoksiin. Tai sitten kattoon ovat päässeet käsiksi äkilliset myrskyvahingot, jotka eivät katso kohteen ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan paikalle. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteelle sopiviksi, jotta paikkauksesta saadaan siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille toteutamme kunnostukset massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Hoidamme Espoossa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Espoo – paikkaus palvelee kattosi etua ja hyvinvointia

Peltikaton korjaus Espoo, kokeneet peltiseppämme hoitavat sujuvasti kaikenkokoiset ja -tyyppiset paikkaukset. Kunnostamme muun muassa ruostekohdat ja reiät sekä muut korroosion jäljet. Peltikatto kohtaa vuosien varrella myös vuoto- ja tiiveysongelmia, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliike liitoksissa ja kiinnikkeissä höllentää saumojen tiiveyden, jolloin pellit antavat kosteudelle periksi, ja katto lisäksi rämisee tuulella. Peltikatto saattaa ikävimmillään vuotaa myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla väärin asennettu tai kulunut ja kosteuden hapertama. Tai kenties katto on joutunut kohtaamaan myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Espoossa on toimestamme tapauskohtainen palvelu, joten ensiksi kartoitamme ongelmakohdat ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, ja toteutamme myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen sekä yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa. Suoritamme niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Espoo, tehokas ja luotettava korjaustiimimme paikantaa kattosi haastekohdat

Tiilikaton korjaus Espoo – laadukkaan ja luotettavan korjauspalvelun saat kokeneiden asiantuntijoidemme kautta. Myös tiilikaton saattavat äkisti rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tyypillisesti tiilikatto kuitenkin haurastuu hiljalleen ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal, kosteus, lumi sekä lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juuriaan katteeseen. Lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Tiilikaton varsinainen arkkivihollinen on pakkasrapautumisen kierre, kun tiilikatto murentuu säänvaihteluissa, ja vesi lopulta pääsee rakenteisiin. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla tarpeen katsastaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Espoossa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoossa hoituu toimestamme huolella, irronneiden peltien kiinnityksistä rikkinäisten kattotiilien vaihtoon. Tärkeää on, että korjaustoimet toteutetaan riittävän hyvissä ajoin; näin katto välttää vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Jos tiilet löytyvät yhä uudelleen haljenneina tietyiltä kohdin kattoa, saattaa se viitata asennusvirheisiin, jotka nekin hoidamme kuntoon. Suoritamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin hapertunut katto saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoo, kattosi saa osaajiltamme parhaan palvelun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoo – taitavat ammattilaisemme hoitavat kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Laadukas aluskate pelastaa rakenteet yläpohjaan tihkuvalta vedeltä. Kosteutta voi päätyä rakenteisiin sekä ulkoa että sisältä, ja siitä on tärkeää päästä eroon ennen kuin se tärvelee eristeet. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja ajan aiheuttamista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Meiltä saat peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa, aina katolle ja rakenteille turvallisella tavalla sekä ensiluokkaisin tuottein.

Huolehdimme riittävät limitykset ja tiivistykset sekä muut yksityiskohdat kuntoon, ja katsastamme rakennetta purkaessa myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, mikäli se kattosi tapauksessa on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta, sekä muistakin haastavista kohteista, kuten esimerkiksi savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoossa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – korjaus auttaa kattoasi pysymään parhaassa iskussa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – korjaus tiivistää kattosi haastekohdat, joten kutsu paikalle pätevä ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja vanhuuttaan falskaavat tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!