Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenranta – Läpi vuoden palveluksessasi olevat kattokorjaajamme tarttuvat nopeasti kaikkiin kattopulmiin! Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä ja tilaat katon korjauksen Lappeenrantaan. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys onnistuu toki myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Imatra, Lemi, Luumäki, Taipalsaari tai Ruokolahti, onhan aluettamme koko Etelä-Karjala. Kattokorjaus onnistuu myös saarikohteissa.

Sinun ei tarvitse miettiä sitä, osaammeko tai haluammeko tehdä juuri sen kattokorjauksen, mitä tarvitset. Me tartumme urakkaan kernaasti riippumatta siitä, onko kyseessä pieni kattopaikkaus vaiko jokin isompi kattourakka, mikä ulottuu mahdollisesti jopa kattorakenteisiin asti. Meidän asiantuntemuksemme tai jaksamisemme ei lopu kesken, joten ota yhteyttä, jos katto vuotaa, ja sen alle on syntynyt kosteusvaurioita. Teemme kattovuodon korjauksen ensiluokkaisella tavalla, emmekä unohda kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamista. Mikäli tarvetta on katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukselle, saatetaan tarvita myös aluskatteen korjausta.

Katon korjaus Lappeenrannassa voi ulottua katon alapuolisiin osiin myös silloin, kun on kyse myrskyvaurioiden korjauksesta. Kattorakenteita voidaan joutua kunnostamaan tai uusimaan esimerkiksi silloin, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Me teemme isotkin kattourakat kohtuullisella hinnalla, ja töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Myös kauttamme haettava rahoitus kannattaa pitää mielessä. Sen avulla katon korjaus Lappeenrannassa voidaan aloittaa mahdollisimman nopeasti.

Käytännöllisesti katsoen kaikki kattopaikkaukset on hyvä hoitaa kiireellisesti. Ota siis yhteyttä heti, kun huomaat, että katto vuotaa piipun kohdalta. Myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjauksella sekä tiivistyksellä on kiire. Toimi nopeasti silloinkin, jos lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon tuli reikiä.

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Laitamme myös tasakatot loistokuntoon

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Harjaantuneet huopakattokorjaajamme osaavat kunnostaa sinunkin rakennuksesi bitumikaton! Meiltä kannattaa tilata myös tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys, sillä meiltä löytyy kaikki se tietotaito, mitä tasakattoa korjatessa tarvitaan. Tasakaton ongelmiin voidaan usein puuttua muutenkin kuin uusimalla katto. Huopakaton korjaus Lappeenrannassa on meille aina se ensisijainen vaihtoehto. Kattoremonttia tarjoamme vasta silloin, kun se on kokonaisuutta tarkastellen välttämätöntä. Toiveestasi voimme toki uusia huopakattosi jo ennen kuin se on saavuttanut käyttöikänsä päätepisteen. Voimme sopia vaikkapa sellaisesta kattoremontista, minkä aikana tasakatto muokataan harja- tai esimerkiksi pulpettikatoksi.

Kun tarvitset jyrkän tai loivan huopakaton korjausta Lappeenrannassa, ota yhteyttä – me laitamme kaikki katot loistokuntoon! Mitä aikaisemmassa vaiheessa huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys tilataan, sen parempi, joten huopakaton kuntoa kannattaa seurata. Kevättarkastus voi kertoa siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, ja silloin kannattaa olla yhteydessä tähän katonkorjauspalveluun. Syystarkastuksen ansiosta huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt saadaan hoidettua ennen talvea. Useimmat vauriot huomaa vasta tarkastellessaan kattoa aivan lähietäisyydeltä. Vain harvat vauriot erottuvat kauas. Vauriot huomaa kiipeämättä katolle, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle, mutta tällainen on – onneksi – poikkeuksellista. 

Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt onnistuvat myös saaressa, sillä me olemme varautuneet palvelemaan asiakkaita aivan kaikenlaisissa kohteissa. Ota siis yhteyttä jo tänään ja pyydä hyvä tarjous huopakaton korjauksesta Lappeenrannassa!

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Tunnemme peltikattojen ongelmat ja osaamme puuttua niihin oikealla tavalla 

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Peltikattokorjaajiemme tietotaitoa tarvitaan niin peltikattovuotojen kuin peltikaton myrskyvaurioidenkin korjaamisessa! Meidän kattopeltiseppämme ja muut peltikattoammattilaisemme tuntevat aaltopeltikatot, tiilikuvioiset peltikatot, lukkosaumakatot ja esimerkiksi konesaumakatot läpikotaisin. Tiedämme peltikattojen hyvät ja huonot puolet, eli niiden vahvuudet ja heikkoudet. Heikkouksia ei ole kovin paljon, mutta silti on mahdollista, että peltikatto vuotaa vielä jonain päivänä.

Tarve tilata peltikaton korjaus ja tiivistys voi johtua myös myrskystä. Myrsky saattaa irrottaa kattopellit tai peltilistat (etenkin, jos kattopeltien lisäkiinnityksiä ei ole asennettu aikoinaan). Sekin on mahdollista, että myrsky kaataa puun talon päälle – varsinkin, jos talon ympärillä on huonokuntoisia puita. Tilaa peltikaton myrskyvaurioiden korjaus meiltä, niin kaikki menee nappiin.

Myös vuotavan peltikaton korjaus Lappeenrannassa menee putkeen, kun tilaat sen meidän ammattilaisiltamme. Peltikaton korjaus Lappeenrannassa voi tarkoittaa niin peltikaton reikien paikkausta kuin kattopeltien vaihtoakin. Urakkaan voi kuulua myös peltikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys. Mikäli katon alle on päässyt kosteutta, uusimme märät villat. Kunnostamme myös kastuneet kattorakenteet asianmukaisella tavalla. Se voi tarkoittaa vaikkapa lahon vaurioittamien puuosien uusimista.

Peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella tehdään juuri oikealla tavalla, kun tilaat peltikaton korjauksen Lappeenrantaan meiltä. Kattokorjaukseen voidaan liittää myös muita peltikattotöitä, kuten kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi. Mitään kattotyötä ei tehdä huvin vuoksi, vaan kaikessa on kyse kattosi toimintakunnon varmistamisesta. Esimerkiksi kateruuvien korvaaminen uusilla kateruuveilla voi estää kattoa vuotamasta ruuvin kannasta.

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Saumattomasti sujuva tiilikattokorjaus tuo suuren hyödyn

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiilikattokorjaajiltamme mikä tahansa tiilikattokorjaus etenee saumattoman sujuvasti! Tilaa meiltä vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus – et tule pettymään! Korjaamme kattosi varmoin ja taitavin ottein, ja kun tiilikaton korjaus Lappeenrannassa on ohi, voimme jatkaa kattosi kunnon kohentamista tekemällä vielä jonkin kattohuollon (kuten sammaleiden poiston katolta). Tiedät jo etukäteen, mitä tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys kaikkine mahdollisine lisätöineen maksaa, sillä saat hyvän tarjouksen tiilikattopaikkauksesta pian sen jälkeen, kun olemme selvittäneet, mitä juuri sinun tiilikattosi on vailla.

Tiilikaton korjaus Lappeenrannassa ei maksa mansikoita, kun asioit tämän katonkorjauspalvelun kanssa. Toinen hyvä syy tilata tiilikattokorjaus – kuten vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihto – meiltä on urakan sujuvuus. Suunnittelemme tiilikattokorjauksen huolellisesti, jotta korjausvaihe etenisi saumattoman sujuvasti. Kolmas syy on tiilikattokorjaajiemme vertaansa vailla oleva ammattitaito. Ei ole sellaista tiilikattokorjausta, mitä emme osaisi suorittaa täyden kympin arvoisella tavalla. Ota yhteyttä silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun talon päälle – me laitamme katon kuntoon kattorakenteita, läpivientejä ja kattovarusteita myöten.

Hoidamme tiilikattojen korjaustyöt myös saarikohteissa sekä metsän keskellä. Jos siis tiilikatto vuotaa, tiedät, mille katonkorjauspalvelulle soittaa, vaikka kohde sijaitsisi hieman epätavallisemmassa paikassa.

Meidän tekemämme tiilikaton korjaus Lappeenrannassa tuo suuren hyödyn, koska laitamme kaiken kerralla kuntoon. Vaikka kyse näyttäisi olevan vain siitä, että tuuli on irrottanut harjatiiliä, reunatiiliä tai muita kattotiiliä, tarvetta voi olla myös esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle. Muistamme aina selvittää katon kaikki tarpeet (ja puuttua niihin tilanteen vaatimalla tavalla).

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Kattoeksperttimme kunnostavat aluskatteesi tuossa tuokiossa 

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Kattoeksperttimme kunnostavat tiilikattojen ja peltikattojen aluskatteet tuossa tuokiossa! Emme kuitenkaan tarkoita sitä, että aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa tehtäisiin hosuen. Peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys on aloitettava niin pian kuin mahdollista, mutta kun olemme päässeet kohteeseen, kaikki hosuminen on lopetettava. Jos hosuu, kun tekee aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Lappeenrannassa, voi tehdä huolimattomuusvirheitä. Me emme sellaisia tahdo tehdä. Meille on tärkeää, että aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta) tai mistä tahansa muualtakin onnistuu virheettömästi.

Se, että aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta – tai mistä tahansa muualta – onnistuu meiltä niinkin lyhyessä ajassa, johtuu timanttisesta ammattitaidosta, huolellisesta etukäteissuunnittelusta ja siitä, ettei meiltä synny huolimattomuusvirheitä (joiden korjaamiseen kuluisi aikaa). Niinhän sitä sanotaan, että asiat voi tehdä kahdella tapaa: huolellisesti tai uudelleen. Kun siis tarvitset aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Lappeenrannassa, anna ammattilaistemme hoitaa homma.

Kattokorjauksemme tehdään avaimet käteen -periaatteella, ja voit luottaa lopputuloksen olevan juuri sellainen kuin sen pitää olla – tiedämmehän tasan tarkkaan esimerkiksi sen, kuinka aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun pitää toteuttaa. Olemme täällä sinua varten, joten ota yhteyttä ja tilaa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys vaikkapa läpiviennin – kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai esimerkiksi ilmanvaihtoputken – kohdalta!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus sujuu kattokonkareiltamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus onnistuu takuuvarmasti, kun tilaat sen kattokonkareiltamme! Me kunnostamme tiilikatot, huopakatot, palahuopakatot ja peltikatot erinomaisella tavalla, ja tämä pätee myös silloin, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa.

Tarkastathan kattosi puolivuosittain – näin saat tietää jo varhaisessa vaiheessa siitä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa.

Toimi heti, jos kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa.

Kun tilaat katon korjauksen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta meiltä, teemme urakan avaimet käteen -periaatteella.