Katon korjaus Helsinki

Katon korjaus Helsinki, luotettava ja laadukas korjaustulos syntyy kokeneiden ammattilaistemme käsissä. Jokaisella katolla korjaustarve tulee vastaan jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Joissakin kohteissa toimenpiteiksi riittää yksittäisen kattovuodon paikkaus, kun taas toisinaan vaaditaan kattavampia töitä, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä uv-säteily syövät kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut nakertavat piloille läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiilikate haurastuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huollossa on selviä puutteita. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää isommilta ongelmilta. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit.

 Kauttamme luonnistuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin sadevesikourujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Hoidamme mallikkaasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy muukin lähiseutu ja Uusimaa, kuten Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Haaga, Huopalahti, Kulosaari ja Oulunkylä. Palvelemme korjauksissa laatutuottein sekä asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Paikkauksilla katolle saadaan turvattua paras tiiveys sekä toimivuus – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Helsingissä!

Huopakaton korjaus Helsinki – kulunut katepinta laadulla kuntoon

Huopakaton korjaus Helsinki, huolehdimme kattavalla taidolla kuntoon niin pienet kuin suuretkin epäkohdat. Huopakatto, eli bitumikatto voi kärsiä muun muassa myrskyn tekemistä tuhoista. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Vuosien saatossa kate kohtaa myös arkiset ympäristön kulutukset, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily pääsevät kuivattamaan kermejä, jolloin huovan elastisuus heikentyy, ja riski halkeilulle kasvaa. Lopulta tuloksena on katepinnassa näkyviä muutoksia ja vaurioita: reikiä, repeämiä, kulumia, kupruja, ryppyjä, vekkejä ja painumia. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä – liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja viillämme auki sekä tasoitamme tiiveiksi kuprut eli huopakaton höyrypussit. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat myös tulityöt sekä huopakaton alushuovan vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Helsinki – katollesi taidokas täsmäpalvelu kauttamme

Peltikaton korjaus Helsinki, paikkaamme katteesta vakuuttavin ottein reiät ja ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Ruosteen lisäksi kattoa voivat vaivata vuoto- ja tiiveysongelmat, kun sadevedet, aurinko, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, mikä tuhoaa katteen vedenpitävyyden sekä aiheuttaa räminää tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi äkilliset myrskyvahingot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Helsingissä aloitetaan tilannekartoituksella, jossa etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan lisäksi yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen sekä yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä. Kattopeltisepiltämme sujuvat hienosti myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Helsinki, kunnostus on edullinen ja toimiva ratkaisu

Tiilikaton korjaus Helsinki – paikkaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta, kun asialla on kokenut ammattitiimimme. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Tiilikatto haurastuu hiljalleen muun muassa sammaleen ja jäkälän toimesta, kun kasvusto syö katteesta mineraaleja ja ujuttaa juurensa tiileen. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on paras tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsingissä tarkoittaa tavallisesti täsmätoimia. Toteutamme peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tärkeää on, että korjaustoimiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Helsingissä viimeistellään kattotiilien pintakäsittelyllä. Näin kulunut kate pääsee jälleen suojaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsinki, turvaamassa koko talon toimintakykyä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsinki – taitavat paikkauksemme uudistavat kattosi tiiveyden ja käyttövarmuuden. Aluskate on olennainen katon toimintakyvyn kannalta, etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Johtuivatpa ongelmat sitten mistä tahansa, meiltä saat sujuvat paikkaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katolle ja rakenteille turvallisella tavalla yksityiskohtia myöten. Paikkaamme katolta valumajäljet, kastuneet villat sekä lahovauriot, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, kun se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsingissä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – korjaus ja paikkaus sujuvat kätevästi kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – korjaus auttaa lunastamaan lisäaikaa katolle, kun jätät työt taitavien osaajiemme huoleksi. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin sisältyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä, turvallinen ratkaisu on kutsua paikalle pätevät asiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä kolhuja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsingissä, ja toteutamme tasokkaasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena on tiivis ja tyylikäs katto sekä terveet, elinvoimaiset rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!