Katon korjaus Kotka

Katon korjaus Kotka – tehokas ja asiantunteva korjaustiimimme kunnostaa kattosi huolella. Jokainen katto vaatii kunnostuksia jossain vaiheessa elinkaarta. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja reikäiset rännit, puutteellinen ilmanvaihto, roikkuva aluskate tai muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattoa verottavat ajan saatossa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili haurastuu. Tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Kotkan lisäksi muukin Kymenlaakso; Hamina, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä, Kouvola, Karhula, Haapasaari ja Kymi. Palvelemme korjauksissa ympäri vuoden avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Tee siis sijoitus koko talon hyvinvointiin tilaamalla kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kotkassa!

Huopakaton korjaus Kotka, tehokas kunnostus kattosi tarpeisiin

Huopakaton korjaus Kotka – toteutamme paikkaukset pieteetillä ja pätevin ammattiottein. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään vaikkapa myrskyvahingot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus hiuduttavat suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat osaltaan huopia, mikä heikentää katteen elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kermeihin voi ilmaantua painumia, kupruja, reikiä, vekkejä tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä. Saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Suoritamme Kotkassa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Kotka – pidämme rakenteiden turvasta huolen

Peltikaton korjaus Kotka, pitävät ja siistit täsmäpaikkaukset saat kokeneiden osaajiemme toimesta. Peltikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, nin että peltiin syntyi reikiä. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kotkassa on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme niin ikään huolella; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on tiivis sekä kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kotkassa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kotka – siistit paikkaukset pitävästi kauttamme

Tiilikaton korjaus Kotka, tehokkaat tekijämme hoitavat kattosi turvan ja tiiveyden kohdilleen. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa syvälle tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto haurastuu hiljalleen myös pakkasrapautumisen myötä, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne – ehkä se on kulunut tai vaurioitunut, tai jo alkujaan virheellisesti asennettu. Tai kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotkassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta hapertunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka, tukemassa kattosi kokonaisvaltaista terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka, hoidamme kattosi haastekohdat tarkasti ja taitavasti kuntoon. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat tyylipuhtaat paikkaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa.

Paikkaamme reiät sekä asennamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen tilanteen. Jos ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, toteutamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus on meiltä katollesi räätälöity palvelu

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus kohentaa kattosi kuntoa ja tiiveyttä, kun laitat asialle ensiluokkaisen laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotkassa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotkassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!