Katon korjaus Loviisa

Katon korjaus Loviisa – huolehdimme kattosi kunnostuksista varmoin ja vakuuttavin ottein. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja repsottavat pellit, revennyt tai roikkuva aluskate sekä epäkohdat ilmanvaihdon suhteen. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat vuosien mittaan monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähin erin tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Loviisassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toteutamme korjaukset ympärivuotisesti asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toiminta-alueeseemme kuuluu Loviisan ohella muukin Uusimaa; Askola, Pukkila, Myrskylä, Porvoo, Lapinjärvi, Liljendal, Ruotsinpyhtää ja Pernaja. Hanki siis katollesi parasta palvelua sujuvasti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Loviisassa!

Huopakaton korjaus Loviisa, siisti sekä vakuuttava työnjälki syntyy kokeneiden osaajiemme käsissä

Huopakaton korjaus Loviisa – kokeneet ammattilaisemme hoitavat kattosi tiiveyden takaisin kohdalleen. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus kuluttavat suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kermeihin voi ilmestyä painumia, vekkejä, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Loviisassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme huolella vaurioiden mukaan, mikä mahdollistaa siistin korjausjäljen sekä pitkäkestoisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Suoritamme Loviisassa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Loviisa, pitämässä kattosi käyttövarmuutta yllä

Peltikaton korjaus Loviisa – käsissämme korjataan laatupaikkauksin niin pienet kuin suuretkin vauriot. Peltikaton saattavat yllättää vaikkapa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat rasitukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Loviisassa aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Loviisassa. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Loviisa – tehokas täsmäpalvelu kattosi tarpeisiin

Tiilikaton korjaus Loviisa, tuloksena on kaunis ja kestävä katto, kun annat työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa syvälle tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto haurastuu hiljalleen myös pakkasrapautumisen myötä, kun katteen sitoma kosteus säänvaihteluissa yhä uudelleen jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi päätyy katon alle. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on paras katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Loviisassa täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Loviisassa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kate saa jälleen asianmukaisen suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loviisa, varmistamme katollesi laadukkaan käyttökaaren

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loviisa – vahvistamme kattosi vesitiiveyttä ja sitä kautta rakenteiden turvaa. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Ehkä aluskate on asennettu väärälle kireydelle, tai sitten eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Meiltä saat tehokkaat laatupaikkaukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Loviisassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta lahovauriot tai vaihdamme kastuneet villat. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loviisassa hoituu meiltä myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loviisa – korjaus huolehtii kattosi haastekohdat kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loviisa – korjaus tukee kattosi hyvinvointia, kun laitat asialle timanttisen laatutiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Loviisassa, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loviisassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!