Katon korjaus Lohja

Katon korjaus Lohja, tyylikäs ja tiivis lopputulos luonnistuu kokeneiden osaajiemme kautta. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan kehittyä itsellään, vaurioiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset sitä vastoin taklaavat isommat ongelmat, ja katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin iskeä uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toteutamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta laajempiin rakenteiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Kunnostamme tyylillä kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset osaavin ottein sekä ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Lohjan lisäksi muukin Uusimaa; Karkkila, Vihti, Siuntio, Inkoo, Raasepori, Sammatti, Karjalohja ja Nummi-Pusula. Panosta siis katon tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Lohjalla!

Huopakaton korjaus Lohja – toteutamme taidolla haastavatkin paikkaukset

Huopakaton korjaus Lohja, sujuvat kunnostukset hoituvat kauttamme kohteeseen kuin kohteeseen. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön rasitukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Kattohuovat kuivuvat ikääntymisen myötä, jolloin halkeilun riski kasvaa, ja kun suojaava sirote hiipuu kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopaan saattaa muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa katepinnan liitoskohdista – erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut tarkasti vaurioiden mukaan. Jos kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoittamista varten. Saat meiltä Lohjalla tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Lohja – pidämme kattosi tiiviinä ja kunnossa

Peltikaton korjaus Lohja, paikkaamme tarkasti ja taitavasti katepinnan reiät sekä ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu katto voi kuitenkin kärsiä vuoto- ja tiiveysongelmista, sillä sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten kattoon ovat päässeet käsiksi lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lohjalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, esimerkiksi lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samaten huolella; näin massauksista saadaan tiiviit ja tarttuvat, ja työnjäljestä mahdollisimman kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Hoidamme sujuvasti myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Lohjalla, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lohja, kulunut tiilikatto takaisin reilaan

Tiilikaton korjaus Lohja – pätevät osaajamme huomioivat paikkauksissa kattosi tarpeet sekä tilanteen. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua vaikkapa myrskyvauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin muodostuu vähitellen ympäristön rasituksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee lahottamaan ruodepuut, ja vähitellen tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai virheasennuksia.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla hoidetaan taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tärkeää on, että korjaustoimiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin katto välttää kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, samoin rakenteiden lahovauriopaikkaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta huokoistunut kate saa taas toimivan suojan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja, kunnostukset parantavat rakenteiden turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja – osaavan ja kattavan korjauspalvelun löydät helposti kauttamme. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto voi yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin haasteisiin, joten paikkaukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat kokemuksella ja tietotaidolla kaikki aluskatteen korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Jos ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, hoidamme sujuvin ammattiottein tällaisetkin epäkohdat kuntoon. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun tai kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus auttaa edistämään koko talon hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus tiivistää kattosi haastekohdat, kun laitat asialle laadukkaan palvelutiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lohjalla, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohjalla – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!