Huopakattoremontti Espoo

Huopakattoremontti Espoo, etsitkö osaavia ammattilaisia? Meiltä kannattaa tarjous pyytää. Kattoremonttipalvelumme kautta saat nimittäin käyttöösi kokonaisen rykmentin huopa- ja bitumikatteisiin erikoistuneita, kokeneita kattotyöläisiä. Huipputaitavalla tiimillämme on kahmalokaupalla kokemusta niin tiivissaumaisista bitumikermikatoista, palahuopakatoista kuin kolmiorimakatoistakin.

Vankan kokemuspohjamme ansiosta pystymme myös pitämään turhat kulut minimissään projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta loppusiivoukseen. Hintatasomme onkin varsin kilpailukykyinen. Toiminta-alueenamme on Espoon lisäksi muu Uusimaa, kuten Vantaa, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi ja Vihti.

Lupaamme, että koko urakan aikana et joudu tekemään itse mitään. Toteutamme huopakattoremontit Espoossa niin sanottuna ”avaimet käteen”-pakettina, eli käytännössä huolehdimme puolestasi niin töistä, materiaaleista kuin kalustostakin.

Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Älä siis enää tuhlaa arvokasta vapaa-aikaasi luotettavaa urakoitsijaa etsien, vaan ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Espoossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Todennäköisesti vastauksemme yllättää iloisesti!

Huomaa, että kohtuullisesta hintatasostamme huolimatta kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Palahuopakattoremontti Espoo – kun huolto ja korjaus ei riitä…

Palahuopakattoremontti Espoo – kun katon huolto ja korjaus ei enää riitä, on kattoremontti ainoa järkevä ratkaisu. Sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti.

Jos huomaat kattosi esimerkiksi vaativan alvariinsa huomiota tiivistyksen merkeissä, luultavasti kattoremontti on hyvä ajatus. Vuotava katto kannattaa toki paikata, mutta jos uusia vuotoja ilmaantuu tämän tästä, on kattoremontti huomattavasti varmempi (ja pitkässä juoksussa myös kustannustehokkaampi) investointi.

Joissain tapauksissa huopakaton sammaloituminenkin voi kieliä siitä, että katon uusiminen on aiheellista. Jos katon putsaus tai edes kemiallinen kasvustontuhokäsittely ja uudelleenpinnoitus eivät pidä sammalta loitolla, saattaisi palahuopakattoremontti Espoossa sijaitsevassa kohteessasi hyvinkin olla ajankohtainen.

Ikääntyessään bitumilaatat muuttuvat nimittäin yhä vain karheammiksi ja huokoisemmiksi. Samalla niistä tulee sammaleelle parempi tarttuma- ja kasvualusta. Jos kasvusto ei tunnu pysyvän katosta erossa sitten millään, on kattohuopien uusiminen ainoa pysyväluonteinen keino sammaleen karkottamiseksi.

Näin etäältä käsin emme kuitenkaan voi varmuudella diagnosoida tarvetta palahuopakattoremontille Espoossa sijaitsevassa kohteessasi. Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoparkaasi omin silmin!

Huopakaton uusiminen Espoo: puramme, korjaamme ja asennamme uutta

Huopakaton uusiminen Espoo, kuinka se tapahtuu? Huopakaton uusiminen on sen verran iso urakka, että yleensä projektin työvaiheet kiinnostavat asiakkaitamme ainakin jossain määrin.

Älä kuitenkaan stressaa, sillä pitkän kokemuksemme ansiosta kaikki hoituu harvinaisen sutjakasti ja suoraviivaisesti alusta loppuun. Luultavasti huopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi on ohi ennen kuin huomaatkaan!

  1. Purkuvaihe: puramme pois vanhaa kattoa ja kattotuotteita tarpeen mukaan. Huomaa, että aina huopakaton uusiminen ei tarkoita kokonaisvaltaista kattoremonttia – osittainen huopakattoremontti voi olla erittäin tehokas ja kustannuksia säästävä tapa uusia vanha huopakatto.
  2. Korjausvaihe: suoritamme esimerkiksi lahovaurioiden korjausta, kastuneiden ja huonokuntoisten eristeiden vaihtoa, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjausta ja notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisua tarpeen mukaan. Samalla teemme sovitut muutostyöt, kuten kattomuodon muutos ja katon lisäeristys.
  3. Uuden katon ja kattotuotteiden asennus: asennamme uudet, toiveidesi mukaiset kattohuovat sekä kattotuotteet kattoturvatuotteista kattoikkunoihin, aurinkopaneeleihin, sadevesijärjestelmään ja piipunhattuun.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa meihin yhteyttä, niin päästään aloittamaan. Mitä pikemmin toimit, sen helpommin urakasta selvitään!

Palahuopakaton uusiminen Espoo – uudet paanut, uusi väri?

Palahuopakaton uusiminen Espoo – uudet paanut, uusi väri? Palahuopakaton uusiminen Espoossa on loistava tilaisuus teettää muutostöitä, kuten vaihtaa katon väriä.

Palahuopakaton värin muuttaminen edellyttää aina kattohuopien uusimista. Maalaamalla ei palahuopakaton väriä kannata vaihtaa, sillä lopputulos ei olisi kestävä – katon pinta kuluu koko ajan erinäisten rasitteiden vuoksi, ja pian vanha väri alkaisi taas paistaa uuden alta.  

Kattoremontin yhteydessä kattohuovat menevät joka tapauksessa uusiksi, joten samalla katon värin vaihto onnistuu harvinaisen näppärästi. Et joudu maksamaan toimenpiteestä Euroakaan ekstraa!

Mitä värivaihtoehtoihin tulee, palahuopaa on saatavilla varsin runsaassa väriskaalassa. Tarjolla on niin mustia, punaisia, ruskeita, sinisiä kuin vihreitäkin bitumilaattoja.

Tänä päivänä markkinoilla on myös kaksiväristä palahuopaa. Kaksivärisessä palahuovassa kuvion kärki ja tyvi ovat eri väriset. Kaksiväriset paanut korostavat kauniisti palahuopakaton eläväistä tekstuuria.

Muista, että useimmiten palahuopakaton uusiminen Espoossa edellyttää lupaa, jos urakan yhteydessä tehdään katon ulkonäköön vaikuttavia muutostöitä. Tarvittaessa voimme auttaa lupa-asioissakin, jottei unelmiesi katto jäisi kiinni ”pikku jutuista”!

Tiesitkö, että huopakattosaneeraukset ovat parasta osaamistamme

Huopakattojen saneeraukset ovat meille arkipäivää ja meillä on erityisen laaja osaaminen huopakattotöistä. Me pidämme huopakatoista, niiden monimuotoisuudesta ja ulkonäöstä. Huopakatoissa on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta katon rakentamisen suhteen on myös paljon yksityiskohtia, jotka on toteutettava huolella ja taitaen. Ei kannata siis hommata kattosaneeraajaa siskonpojasta tai ryhtyä tee-se-itse hommiin youtube-videoiden opastamana. Meiltä saat kustannustehokkaan huopakaton alusta loppuun asti tinkimättömällä ammattitaidolla. Suunnittelemme, aikataulutamme ja toteutamme kattosaneerauksen varmalla osaamisella ja töiden jälkeen siivoamme paikat tiptop kuntoon. Asiakastyytyväisyys on meillä huippuluokkaa, joten olemme varmoja, että pystymme palvelemaan sinuakin, niin että kattosaneerauksen jälkeen kun me lähdemme, sinä jäät upouuden kattosi kanssa hymyssä suin.